Book Flight

 
 
 
 
 
About MergimiTravel

Themeluar për një qëllim të vetëm, mërgimtarët të ndjejnë veten sa më afër vendlindjes.

Si një nga agjensitë kryesore të udhëtimit në shtet, duke punuar që në fillim në moton "Fly with a smile" - "Udhëto me buzëqeshje" arriti të krijoj një klientelë të kënaqur jo vetëm në shtet por dhe në botë.